Rondleidingen en inschrijven

Rondleidingen

Dit schooljaar kunt u onze school bekijken op een Corona-proof inloopochtend voor nieuwe geïnteresseerde ouders/verzorgers. Een aantal keer per schooljaar kunnen ouders/verzorgers kennismaken met de werkwijze van de school en verzorgen wij een rondleiding. Kent u ouders/verzorgers die nog een schoolkeuze moeten maken voor hun kind dan kunt u hen dit laten weten. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar de school of even bellen dat zij op een bepaalde datum aanwezig zullen zijn. Hoort zegt het voort!
Uiteraard kunt u altijd een mail sturen voor informatie aan de directie, deze wordt gewoon gelezen en beantwoord.
De inloopochtenden zijn op: 03-09-2020, 20-10-2020, 08-12-2020, 16-02-2021, 15-04-2021 en 23-06-2021.


Bent u enthousiast geworden over De Bloeiende Perelaar?
Obs De Bloeiende Perelaar is een groeischool omdat in de Zuidoostbeemster steeds meer nieuwe huizen worden gebouwd. In principe plaatsen we elk kind maar het kan gebeuren dat we leerlingen voor sommige groepen niet meteen kunnen plaatsen en op een wachtlijst plaatsen. 

U kunt uw kind aanmelden via het formulier dat u hier kunt downloaden. U kunt dit bij ons afgeven of mailen naar directie@bloeiendeperelaar.nl. Na de aanmelding volgt altijd een intakegesprek om te bespreken of uw aanmelding definitief gemaakt kan worden. Na ontvangst van het formulier nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wat u verder nog moet weten over de inschrijving:
  • Uw kind kan in principe vanaf de 4e verjaardag bij ons naar school. U kunt uw kind aanmelden als het ongeveer 2,5 jaar oud is. Enkele weken voordat het 4 jaar wordt ontvangt u een uitnodiging om een aantal ochtenden of middagen te komen wennen. 
  • Wij hanteren een aantal criteria om de te bepalen of uw kind kan worden toegelaten die u hier kunt lezen. 

Ouders aan het woord

"Ik ben blij dat er aandacht is voor de volle groepen."

"Ik vind de oplossing die nu geboden is goed. Er wordt enorm veel georganiseerd voor de kinderen. Mijn kind vindt dat ook heel leuk."